OM OSS

Inga mellanhänder
Genom att inte jobba med distributörer eller agenter har vi kapat alla mellanhänder, något som annars kännetecknar en konservativ modeindustri. På detta sätt kan vi erbjuda dom bästa produkterna till rimliga priser.

Inga fysiska butiker
Vi har inga fysiska butiker vilket är förknippat med stora kostnader som leder till högre slutpriser. Genom att vara specialiserade på E-handel är vår organisation och logistik skräddarsydd på ett kostnadseffektivt sätt. Vi har tidigare drivit fysiska butiker och kunde sänka priserna efter att dom stängts. 

Sanningen om "Fri frakt & retur"
När det erbjuds fri frakt och retur hos en nätbutik så bakas kostnaderna alltid in i priset på produkterna istället, vilket i slutändan leder till ett högre slutpris. Fri retur leder till att många beställer utan eftertanke vilket skapar högre andel returer. Detta i sin tur skapar högre frakt och hanteringskostnader. Vi har istället valt att ta ut självkostnadspris för frakten och hanteringen av en retur.

Från att tidigare ha erbjudut fri frakt & retur har vi nu kraftigt minskat andelen returer och har därmed kunnat sänka priserna istället. Detta medför lägre priser för dig som kund, lägre kostnader för oss som företag, och mindre påverkan på miljön. En win, win, win.

Passion för bra produkter
Vi på Neckwear älskar mode och vill föra vår passion vidare till fler män. Med ett brett sortiment av egendesignade accessoarer erbjuder vi möjligheter för alla män att skapa sin egen personliga stil där mode blir både enkelt och roligt. Vår förhoppning är att bidra till ett mer välklätt Sverige där alla män kan nå sin fulla potential med en riktigt bra klädstil.

Vår story
Neckwear drivs av två entreprenörer, Johan Vegfors och Johan Berggren som grundade bolaget 2009. Till en början förvarades lagret i en garderob och beställningar packades på en säng. Idag har bolaget av egen kraft vuxit till att bli en ledande aktör inom sitt segment med nätbutiker i 8 länder översatta till 6 språk.

Handla tryggt
Vi tror att riktigt nöjda kunder är det enda sättet att lyckas med ett företag på lång sikt. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda dom bästa produkterna och bra kundservice.

Vi jobbar med etablerade samarbetspartners såsom Postnord, Klarna och Visa för att du som kund ska känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Vi är även certifierade enligt kraven för Nordisk E-handelscertifiering.

Företagsadress 
Neckwear Sweden AB
Bangårdsgatan 6
58277 Linköping

Organisationsnummer: 556882-4063

(0)

Kundvagn

Vi använder cookies. Om du fortsätter att använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta. Jag förstår