KUNDSERVICE
Leverans

Fakt 29 kr - Gratis över 349 kr Leverans direkt i brevlådan eller närmsta ombud

Leveranstid 1-2 dagar Beställningar innan 16:00 skickas samma dag

Returer

Retur & byte 30 dagar öppet köp.

Enkelt & Bekvämt Prova hemma i lugn och ro

Kontakta oss

013 25 34 34 TILLFÄLLIGT STÄNGD Mån - fre: 10:00 - 16:00

info@neckwear.se Vi svarar alltid inom 24 h mån - fre

Se mer information

OM OSS

VISION

Vi på Neckwear älskar mode och vill föra vår passion vidare till fler män. Med ett brett sortiment av noggrant utvalda accessoarer och skjortor från välkända varumärken erbjuder vi unika möjligheter för alla män att skapa sin egen personliga stil. Genom personlig service och handplockade produkter av toppklass vill vi göra mode både enkelt och roligt. Vår förhoppning är att bidra till ett mer välklätt Sverige där alla män kan nå sin fulla potential med en riktigt bra klädstil.

VERKSAMHET

Neckwear är ett svenskgrundat företag som startade sin verksamhet 2009. Idag har bolaget vuxit till att bli en ledande internationell aktör inom sitt segment med nätbutiker i 8 länder översatta till 6 språk. Vår målsättning är att sprida vår passion för skandinaviskt herrmode till fler länder. Från vårt lager i Sverige skickas paket med express leverans över hela världen i våra egendesignade och stilfulla emballage.

SORTIMENT

Utbudet består av omsorgsfullt utvalda accessoarer och skjortor där kvalité och design utgör de viktigaste urvalskriterierna. I butiken tillhandahålls bland annat ett av världens största online-sortiment av slipsar, flugor, och näsdukar där klassiska och moderna stilar kombineras på ett smakfullt sätt i våra egenproducerade kollektioner. Tillsammans med andra accessoarer från internationellt erkända varumärken ges nästintill obegränsade möjligheter att skapa unika outfits med en egen identitet. Vi strävar hela tiden efter att förnya och förbättra sortimentet för att ge dig som kund en maximal shoppingupplevelse, där du kan ha en garderob som är kontinuerligt uppdaterad med de senaste modetrenderna.

HANDLA TRYGGT

Vi lyssnar på våra kunder och värdesätter varje kundrelation högt. Vi tror på tillgänglighet och tillhandahåller därför kundtjänst över telefon och snabba svar via E-post. Vi vet att nöjda kunder är vår främsta tillgång och älskar personlig kontakt och när vi får hjälpa dig. Vi tror att riktigt god service skapar trygghet och återkommande kunder.

Vi jobbar dessutom enbart med etablerade samarbetspartners såsom Postnord, Klarna och Visa för att du som kund ska känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Därutöver är Neckwear certifierade enligt kraven fastställda av Nordisk E-handelscertifiering.

VÅRA STYRKOR

  • 1-2 dagar leveranstid
  • 30 dagar öppet köp
  • Personlig service
  • Brett sortiment
  • Utvalda produkter
  • Certifierad E-handel

KONTAKT

E-post: info@neckwear.se
Tel: 013 - 25 34 34

FÖRETAGSADRESS 

Neckwear Sweden AB
Bangårdsgatan 6
58277 Linköping

Org: 556882-4063 

(0)

Kundvagn