KUNDSERVICE
Leverans

FRI FRAKT Alltid fri frakt oavsett ordervärde

Leveranstid 1-2 dagar Beställningar innan 16:00 skickas samma dag

Returer

Retur & byte 30 dagar öppet köp.

Enkelt & Bekvämt Prova hemma i lugn och ro

Kontakta oss

0200 - 77 10 50 Mån - fre: 10:00 - 16:00

info@neckwear.se Vi svarar alltid inom 24 h mån - fre

Se mer information

Bli återförsäljare

Driver du butik och vill sälja våra produkter?

Vi tillhandahåller stora delar av vårt sortiment som grossist. Gå till www.tiesb2b.se för att se hela utbudet och för att ansöka om att bli återförsäljare av slipsar och flugor.

Vi är en online grossist av slipsar, flugor, manschettknappar, hängslen, klockor och en mängd andra produkter inom herraccessoarer. Vi erbjuder våra butikskunder goda marginaler och snabba leveranser. Vi är en grossist som hela tiden ser till kundens bästa. Genom att endast verka på nätet, där alla beställningar sker online genom vår B2B sajt kan vi hålla kostnaderna nere och erbjuda dig som återförsäljare riktigt bra priser. Det är mycket enkelt att lägga beställningar via vår hemsida och alla beställningar innan 15.00 skickas samma dag.

Då vi även driver Europas största nätbutik inom slipsar och flugor gör att vi har återförsäljarens perspektiv. Vi förstår våra återförsäljare, och kommer se till att leverera bästa tänkbara service. Vår storlek och marknadsledande position som internationell nätbutik gör även att vi kan erbjuda ett unikt sortiment som grossist där vi täcker en viktig del inom dagens herrmode. Som grossist har vi kunder över hela Europa, både fysiska butiker och E-handlare, och vi erbjuder snabba leveranser över hela världen med hjälp av FedEx Express.

Gå till www.tiesb2b.se för mer information och för att göra ansökan om att bli återförsäljare. När vi godkänt dig som kund kan du se priser och fullständiga villkor.

(0)

Kundvagn