Snart är våren här här så vi tänkte passa på att ge er lite stiltips och inspiration i form av bilder! Våra stylister har plockat fram förslag på hur du kan matcha alla dessa accessoarer och skjortor på bästa sätt. Vi har lyft fram några av dom mest tongivande klädvalen för 2017. Vilken stil föredrar du? Detta är endast inspiration så våga vara kreativ och skapa din egen stil. 
 

Öppen krage & scarf
Ett mångsidigt klädval som ger ett ledigt men stilfullt intryck. Passar utmärkt för fest men även vardagligt, under semestern och på jobbet när man vill vara extra snygg. Helt enkelt en ledig klädsel som samtidigt är väldigt elegant.  


The hidden scarf
En återkommande favorit! Ett mer dressat alternativ till den mer lediga looken ovan. Funkar med scarves i de flesta material som siden, bomull, tunnare ull, kashmir och linne. Vi rekommenderar att du använder skjorta med cut-away krage för att framhäva slipsen och scarfen på bästa sätt. Ger ett mer formellt intryck samtidigt som det skapar en festilg och glad känsla. Här är matchningsalternativen oändliga så var kreativ. 


Varma & jordiga färger
Inte nödvändigtvis ett val för höst-och vinterhalvåret. Bruna toner passar utmärkt till blåa och vita nyanser och matchas elegant med accessoarer i läder och mocka. En klassisk färgkombination bland dem nordiska modehusen. Ger en diskret och varm känsla av godhet och intelligens.  


Business Stripes
Ränderna är tillbaka och större och starkare än någonsin. Rutigt har tonats ner och ersatts av en klassiker. Vertikala ränder på slipsen funkar året om och ett utmärkt klädval till jobbet, arbetsintervjun eller till kvällsminglet. Blått är den dominerande färgen denna säsong så matcha gärna med skjorta och kostym i närliggande toner. 


Minimalistisk ton i ton
Tidslöst och väldigt kännetecknande för Scandinavien. Elegant businesslook som ger en seriöst intryck samtidigt som det är väldigt trendigt och snyggt. Matcha randiga skjortor med enfärgade accessoarer och enfärgade skjortor i accessoarer i nertonade färger som ligger ton i ton med kostymen. Minimalistiskt och sofistikerat. Less is more helt enkelt. 


Text: 
Neckwear| Redaktörsteam
Foto: Neckwear