Äntligen kan modevärlden hämta andan igen efter en intensiv period av höst/vinterkollektioner. Neckwear har personligen varit i Stockholm under Fashion Week Stockholm och inhandlat kommande kollektioner. Men före Stockholm var det New Yorks tur att värda modevecka.

NW var dessvärre inte på plats i NY men vad vi har förstått hade amerikanerna även de en virvlande vecka, både i snö och stil. På grund av det kalla vädret rockade man på sig sina pälsar – Kanye West mer högljutt än andra – och som matchades med antingen streetstyle och sneakers eller mer uppklätt ”and er, sneakers”. Men det fanns även de som valde att lämna pälsen på djuren och valde andra stilar som till exempel skinnpaj, dandy eller vakta orten. 

Här nedan finns länkat ett bildspel som Fashionista.com knäppte på inspirerande outfits under veckan. 
Enjoy! 

Bildlänk
 

Text: Fredrik Palmqvist | Moderedaktör
Foto: http://fashionista.com/