Bäst klädda männen på Oscarsgalan 2017 + sämst klädda på Oscarsgalan, någonsin

Det är modemagasinet GQ som har satt samman en lista över de bästa klädda männen under Oscarsgalan 2017. Enkelt och elegant får gå som ledord för listan på galan som innehöll både felutdelningar och felutklädningar.


Bäst klädda
På listan över snyggast klädda hittar vi celebriteter som Justin Timberlake, Dev Patel och Jeff Bridges. Klassiskt svart och vitt med tillhörande fluga slår ofta hos klädjuryn under klassiska tillställningar. 

Länk till bildspel

 

Sämst klädda 
Här är det fler kreativa innovationer som inte har fått lika höga betyg hos domarna. Och även om vi på Neckwear är för innovation är dessa kreationer i det innovativaste laget.. Eller vad tycker ni, Dennis Rodman och 3-CPO? 

Länk till bildspel

 

Text: Fredrik Palmqvist | Moderedaktör
Foto: GQ